Nyheder

D. 2. juni 2013:

I går hentede vi Louie som vi har ventet på i 5 uger. Ellers sker der ikke så meget - jeg har 2 foredrag her i juni, og så skal jeg bare nyde sommeren. 

 

D. 15. april 2013:

Nu er det efterhånden længe siden jeg afsluttede kursus som antimobbekonsulent, men jeg har ikke lige haft tid til at opdatere herinde, men da jeg nu har modtaget mit diplom, er det vist på tide at dokumentere det, så jeg smider lige et billede op:)

D. 19. november 2012:

Det har kun taget ca 5 år for mig at tage mig sammen til at få lavet en synsprøve. Så om 10 dage går jeg med briller. Pisse vigtig nyhed! :)

D. 29. oktober 2012:

Ja for søren. Vel overstået foredrag i Jennumparken i Randers for et blandet publikum. Super interessant at nå andre end folkeskoleelever og studerende, og det gik jo okay. Onsdag bliver det på pædagogseminariet, og torsdag starter jeg på kursus (beskrevet nedenunder). Det er noget af en mundfuld, da jeg samtidig er indlagt på psykiatrisk afdeling, men mon ikke det går...

D. 9. september 2012:

Så skulle det hele gerne være på plads. Sidst i næste måned starter jeg på et 8-dages kursus fordelt på nogle måneder, hvorefter jeg kan kalde mig antimobbekonsulent. Jeg forventer at få en masse viden på området, og jeg håber på at kunne drage flere paraleller mellem teori og mit foredrag for på den måde at gøre teorien forståelig for folkeskoleelever - uden de tænker over, at de lærer noget:) Sidst men ikke mindst vil jeg være bedre klædt på, hvis lærere eller elever stiller dybere spørgsmål - eksempelvis omkring konfliktløsning/hvordan man takler mobning.