Babies Blog

På jagt efter LP'er i "Fjolle" - kategori: "Lygegyldigt ...

Netop nu er der marked i Fjellerup. Mine forældre har sommerhus derude, så det er en fast tradition, at vi skal på marked hvert år. Det er dog kun en meget lille procentdel af markedet, som vi synes om. I går var Michael og jeg på jagt efter brugte LP'er.

Vi fandt omkring 5 boder, som solgte brugte plader. Mit første indtryk var: "Hold da op, hvor har folk en dårlig musiksmag". Men så fandt vi et sted hvor der blev solgt nogle rimelig gode plader der iblandt en med Dire Straits. Jeg tænkte straks, at her er en mand med en fornuftig musiksmag, men efter en del tankemylder kom jeg dog frem til noget andet:

Er det i virkeligheden manden med de gode plader, som har den dårligste musiksmag? Hvorfor skulle han sælge ud af gode plader, og gemmer han i virkeligheden pladerne med Birte Kjær og opsamlinger af schlagerhits derhjemme? Hvad med dem der solgte ud af deres dansktop-plader - gemmer de i virkeligheden de sygeste hip hop-plader derhjemme?

Jeg havde egentligt håbet på, at jeg kunne analysere disse mennesker udfra, hvad de solgte, men det var åbenbart en umulig opgave:(