"Den Tatoverede Pige"

Under min seneste indlæggelse kom jeg til at kede mig en del, og jeg fik pludselig den idé, at jeg ville skrive en bog. Jeg arbejdede dag ud og dag ind og allerede efter en uge, havde jeg skrevet 120 sider i bogstørrelse. Lige nu er status omkring 160 sider, men jeg mangler stadig at uddybe en hel del, så jeg tror ikke, at jeg får problemer med at nå mit mål på 175 sider.

Bogens titel er på plads. "Den Tatoverede Pige". Idéen er, at jeg fortæller om min barndom og frem til i dag, og drager paralleller mellem historier og tatoveringer og prøver på den måde at "retfærdiggøre" min trang til at fylde min krop med blæk. Det er dog ikke det eneste formål bogen har. Jeg kan kun håbe på, at den også er tankevækkende.

Nå, men der går jo nok nogle måneder, før det endelige resultat er på plads, og jeg vil da prøve at opdatere herinde jævnligt.

Jeg har allieret mig med en co-writer, som er god til at guide mig i processen:) Desuden ville det være helt fantastisk, hvis et forlag kunne være interesseret i den.