Musik

Da jeg var 15 år besluttede jeg mig for, at jeg ville lære at spille guitar, men jeg har aldrig gået til undervisning. Da jeg havde lært nogle få akkorder, ville jeg også lære at synge, men jeg har heller ikke gået til sangundervisning. Da jeg havde spillet og sunget i et års tid, kastede jeg mig ud i at komponere et nummer. Langt de fleste af de første numre var af meget dårlig kvalitet, men der gik ikke så lang tid, før jeg kom ind i nogle rutiner, som gjorde at de færdige resultater blev bedre og bedre.

Jeg spiller nogle gange om året til forskellige arrangementer. For lidt over et halvt år siden skulle jeg spille i Randers Storcenter. Hold da op, jeg har aldrig været så nervøs før. Det viste sig også, at det gik rigtig dårligt, fordi al lyden fløj opad, så jeg ikke kunne høre, hvad jeg spillede og sang.

I april i år skulle jeg spille på en minifestival, som var blevet arrangeret for udsatte borgere i Randers kommune. Det var noget af et arrangement, for Sussi og Leo skulle spille der, og Jacob Haugaard var konferencier. FED dag! Og super sjovt at jeg blev præsenteret af Jacob Haugaard.

Nogle gange springer jeg mig ud i at indspille nogle af mine numre, men jeg indspiller på min bærbare pc, så kvaliteten bliver rigtig dårlig. Jeg har en enkelt studieindspilning, som blev lavet da jeg gik på produktionsskole på musiklinien.

Jeg tør vist godt smide et link her, men jeg undskylder samtidig den dårlige video:)

http://www.youtube.com/watch?v=76sF5e04T6w